Toimitusajat

Varastovalmiiden tuotteiden toimitusaika on 2-7 arkipäivää.

Tilaustuotteiden toimitusaika on pääsääntöisesti 2-21 arkipäivää. 

Pitkittyneestä toimitusajasta ilmoitamme välittömästi.


Toimituskulut
Toimituskulut ovat kiinteät 3,90€/tilaus.
Postitamme ensisijaisesti kirjeenä. Pakettitilaukset voi noutaa postin pakettiautomaatista tai postin asiakastiskiltä. Tilauksen toimituskohdassa voi valita noutopisteen. Mikäli kuitenkin tilaus mahtuu kirjeen mittoihin, on lähetys aina ensisijaisesti kirjeenä valitusta noutotavasta huolimatta.

HUOM! Yli 120 euron tilaukset ilman toimituskuluja!
Koskee kertatilausta. Ei voi yhdistää aiempaan tilaukseen.

Tehdessäsi tilauksen hyväksyt toimitusehdot. 


Tilaukset voi myös noutaa työpisteeltä, Espoon Matinkylästä. Tilauksesi valmistuttua lähetämme sinulle tekstiviestin/sähköpostin, ja voimme sopia nouto ajankohdasta.


Maksutavat
Voit maksaa ostoksesi kätevästi verkkopankki maksuna. Käytössämme on yleisimpien pankkien maksupainikkeet.

Vaihtoehtoina on myös Lasku & Osamaksu, jonka tarjoaa verifone. Laskuun & Osamaksuun tulee 4,95e suuruinen laskutuspalkkio / lasku.
Tarjoamme myös omaa ennakkolaskua. Ennakkolaskun laskutuslisä on 1,00e.

Lähetämme ennakkolaskun ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen. Tilausta aletaan valmistamaan vasta maksun kirjauduttua tilillemme. 


Palautus tai vaihto
Tuotteilla on 14 päivän palautus- ja vaihto-oikeus. Tuotteen tulee olla alkuperäisessä kunnossa. Palautus- ja vaihtoasioissa otathan yhteyttä sähköpostitse. Korvaamme reklamaatio palautuksista aiheutuneet kulut edullisimman mukaan. Muissa palautuksissa tai vaihdoissa palautuskulut jää asiakkaalle.
Tuotteen hinta palautetaan asiakkaalle, kun tuote on todettu myyntikuntoiseksi.


Jadena tuotteiden takuu
Tuotteille myönnetään kolmen (3) kuukauden takuu. Takuu kattaa materiaali- tai valmistusvirheet, esim. ratkeileva sauma, irtoava tarra tai liian nopeasti joustonsa menettävä kuminauha. Takuu ei kata normaalia vaipan kulumista. Takuuseen kuuluvat vain oikein hoidetut vaipat.

Valmistamme vaipat laadukkaista vaippoihin soveltuvista materiaaleista. Kestovaipan tulee nimensä mukaisesti kestää pesusta toiseen. Tärkeää on kuitenkin noudattaa kestovaipoille oikeaa pesuohjetta. Kestovaipat voivat oikein hoidettuina kestää useita vuosia, lapselta toiselle.