Jadena tuotteet

Kokosuositukset

S                 3-7kg
M                6-11kg
M/L            7-14kg
L                 9-15kg
XL              15kg ->
Näpsät      3-5kg.


Jade
Jade vaipassa on ulkopinta pulia, joustofroteeta tai velouria. Sisäpinta valinnan mukaan bambujoustofroteeta tai coolmaxia. Etukiinnitteinen malli.
Etuosa sekä siivekkeet on vahvistettu. Näin vaippa pitää ryhtinsä.
Kuminauhat jalanteillä kujissa, sekä täyttöaukon suulla molemmin puolin.
Kiinnitykseksi nepit tai tarra.


Sofi
Sofi on sivukiinnitteinen vaippamme. Ulkopinta pulia, joustofroteeta tai velouria. Sisäpinta bambujoustofroteeta tai coolmaxia.
Vaipan etuosassa on myös kevyt kuminauha, jotta vaippa olisi mahdollisimman tyköistuva lapsen päälle.
Kuminauhat jalanteillä kujissa, sekä täyttöaukon suulla molemmin puolin.
Kiinnitykseksi nepit tai tarra.


Näpsä
Näpsä on vastasyntyneen oma sisävaippa. Ulkopinta joustofroteeta tai velouria, sisäpinta bambujoustofroteeta. Kiinteää imua vaipassa on neljä kerrosta bambujoustofroteeta (+sisä- sekä ulkopinnat). Vaipassa on tarrakiinnitys sekä röyhelöt jalanteillä. Kokosuositus on 2-5kg.


TäyttöNäpsä
TäyttöNäpsä on vastasyntyneen oma ensivaippa. TäyttöNäpsä on nimensä mukaan täytettävä versio Näpsästä.
Vaipassa on ulkopinta joustofroteeta tai velouria, sisäpinta bambujoustofroteeta. Vaipassa on tarrakiinnitys sekä röyhelöt jalanteillä. Kokosuositus on 3-5kg.


NäpsäAIO
NäpsäAIO on vastasyntyneen oma AIO vaippa. Muotoilu vastaa täysin Näpsää. Ulkopinta tässä on PULia. Kiinteää imua on 3 kerrosta, sekä 4 kerroksinen läppä. Sisäpinta on bambujoustofroteeta, joten imeviä kerroksia tulee yhteensä 8. Vaipassa on tarrakiinnitys sekä röyhelöt jalanteillä.

Kokosuositus on 3-5kg.


Univaippa
Univaippa on nimensä mukaisesti tarkoitettu yövaipaksi. Ulkopinta joustofroteeta tai velouria ja sisäpinta valinnan mukaan bambujoustofroteeta tai coolmaxia.
Vaipassa on itsessään imut. Tuplapitkäläppä kaksinkertaisesti taitettuna ja kaitaleiden väliin nepillä kiinnitettävä tiima-imu. Imut ovat bambujoustofroteeta sekä bambuhamppufleeceä. Imussa taiteltuina on kerroksia yhdeksän. Vaippaan kuuluu tukikangas vakiona. Vaipan kerrokset huomioon otettuna imukerroksia vaipassa itsessään on kaksitoista.
Takana on tasku, jonne saa halutessaan laittaa lisäimua.


Jadena AIO
Tämä vaippa on kuten Univaippa. Päällinen vain on korvattu kosteutta pitävällä pul-kankaalla. Vaippa soveltuu niin päivä- kuin yökäyttöön. Imukerroksia vaipassa on kymmenen coolmax pinnalla. Bambujoustofrotee sisuksella imukerroksia on yksitoista.
AIOn kuten myös Univaipan imut saa taiteltua myös pojalle sopivammaksi. Päällimmäisen kaitaleen saa taitettua kaksin kerroin, jolloin kriittisimpään kohtaan saa enempi imua.


Treenis
Kuivaksi harjoittelu vaiheen housut, treenikset!
Kokoja valittavana on kolme.
M = 80/86 cm vaatteita käyttävälle
L = 92/98 cm vaatteita käyttävälle
XL = 104/110 cm vaatteita käyttävälle.
Treeniksen ulkopinta on kauttaaltaan kosteutta pitävää pulia. Kiinteästi imua on kolme kerrosta. Sisäpinnan ollessa bambujoustofroteeta, on imukerroksia neljä. Sisäpinta on valintasi mukaan bambujoustofroteeta tai coolmaxia.
Näihin suosittelemme bambujoustofrotee sisäpintaa, jolloin lapsi tuntee housujen kastuneen jos pissa tulee vahingossa "pikkareihin". Toki coolmax pinta toimii myös, jos treeniksiä käytetään enää vaan varmistamassa, esim yöllä.
Treeniksissä on kuminauhakujat jalanteillä sekä vyötäröllä. Housujen toinen sivu aukeaa kokonaan, helpottaa pois pukemista jos kakkavahinko käy. Sivu aukeaa kahdella nepillä.


Tuplis
Kolmesta osasta koostuva imu. Idea ratkaisuna sama kuin mitä Univaipassa on.
Yhdessä imuosassa on kerroksia kolme. Kaksi bambuhamppufleeceä ja yksi bambujoustofrotee. Päällimmäisessä kaitaleessa sekä tiimanmuotoisessa imussa kuosillinen joustofrotee, trikoo tai velour.
Tiimaimu kiinnittyy alempaan kaitaleeseen nepillä, näin ollen imun päähän ei tule liian paksua saumaa.
Imun kuivumisaika on nopea, kun kerrokset saa levitettyä erilleen toisistaan.
Yhteensä imukerroksia on siis yhdeksän.
Imuja saa koossa M (36cm) ja L (40cm).


Tiimaimu
Päällä kuosikangas, joustofroteeta, velouria tai trikoota.
Alla kaksi kerrosta imevää bambuhamppufleeceä.
Imun pituus on 35cm.Vaippojen huolto

Kankaat on esipestyjä ja rummutettu (imukankaat) ennen leikkaamista ja ompelua. Esipesethän kuitenkin kaikki uudet tuotteet. Vaipoissa saattaa olla esim. merkintäkynän jälkiä, jotka lähtevät pesussa pois.
Myös univaipat ja AIOt tarvitsevat muutaman pesun alle, ennenkuin alkavat imeä kunnolla.

Käytäthän pesuaineita, jotka soveltuvat kestovaipoille. Pesuaineessa tulee olla alle 5% saippuaa. Pesuaine ei saa sisältää zeoliittia, valkaisuaineita, hajusteita. Vaipat tulee pestä 60 asteessa. Keittopesu 90 asteessa on silloin tällöin suotavaa. Pul-kankaan laminointi ei kuitenkaan kestä jatkuvaa 90 asteen pesua. Emme myöskään suosittele etikkaa pul-pintaisille vaipoille. Etikka haurastuttaa laminointia.
Rumpukuivausta emme suosittele vaipoille. Myöskin imukankaat jatkuvassa rumpukuivauksessa saattavat kutistua ja imu menettää muotoa. Kankaat on esipesun yhteydessä rummutettu, jotta saadaan minimoitua suurin kutistuminen käytössä.

Huuhtele vaippa käytön jälkeen. Vedä imut ulos taskusta ennen pesua. Voit asettaa huuhdotut vaipat pyykkikorin reunalle kuivumaan. Vaippojen pesua suosittelemme parin päivän välein. Liian pitkäksi ajaksi jääneet kosteat vaipat voivat alkaa ummehtua ja homehtua.
Valitse pesukoneestasi esihuuhtelu (jos on) sekä mahdolliset lisähuuhtelut. Näin ollen vaippoihin jää mahdollisimman vähän pesuainejäämiä, joka voi aiheuttaa vaipan ennenaikaisen kulumisen sekä herkkäihoiselle iho-oireita. Jos epäilet vaippojen sisältävän liikaa pesuainejäämiä, voit pyörittää vaipat koneessa ilman pesuainetta.
Huuhteluainetta ei suositella käytettäväksi vaippojen pesussa!

Pesun jälkeen ripusta vaipat narulle kuivumaan. Pul-kankaille ei suositella suoraa auringonpaistetta tai patterilla kuivattamista. Nämä voivat aiheuttaa pul-kankaan laminoinnin irtoamisen. Rumpukuivaus kuluttaa kankaita nopeammin sekä lyhentää kuminauhojen käyttöikää.